Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита перші страви весна › Томатний суп із креветками
Томатний суп із креветками

Томатний суп із креветками

Варіанти томатного супу з креветками Ви можете зустріти в меню навіть солідних ресторанів. Але сміємо Вас запевнити, що приготувати такий суп на своїй кухні зовсім нескладно. Вам буде потрібно мінімум сил і часу, а результат - смачний і корисний супчик. У корисності для здоров'я таких продуктів, як креветки і помідори, ніхто не сумнівається. М'ясо креветок - джерело цінного білка. Воно порадує своєю ніжністю і приємним смаком, не даремно це морське ракоподібне вважається делікатесом. До того ж креветки низькокалорійні, що теж дуже важливо. Треба відзначити, що креветки готуються дуже швидко. Врахуйте цей факт при приготуванні томатного супу.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Цибуля-порей — 1 шт.
  2. 2. Вершкове масло — 20 г.
  3. 3. Базилік — 1 гілочка
  4. 4. М'ясний бульйон — 1 л.
  5. 5. Локшина — 150 г.
  6. 6. Петрушка — 1 гілочка
  7. 7. Помідори — 600 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Чорний мелений перець — за смаком
  10. 10. Креветки — 200 г.
  11. 11. Часник — 2 зубчика
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі-порею до легкої прозорості.

  2. До цибулі додати нарізані помідори.

  3. У заправку для супу додати нарізаний дрібно часник і за 1 хвилину до готовності - трави. Тушкувати 5 хвилин.

  4. Креветки відварити. Поставити на вогонь бульйон, додати локшину.

  5. До локшини в бульйоні додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Покласти трохи зелені, солі і перцю. Варити 3 хвилини.