Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита пасха другі страви весна › Бурякові млинці на ряжанці
Бурякові млинці на ряжанці

Бурякові млинці на ряжанці

Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені, що такого десерту ви ще не пробували. Дуже рекомендуємо приготувати такі млинці сьогодні на вечерю. Млинці дуже смачні, тому вони у вас розійдуться на раз -два. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки своїм смаковим і яскравим колірним якостям. Подавати їх краще гарячими. До таких млинців можна придумати будь-яку начинку. Але найкраще вони йдуть з ікрою і сметаною.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 2 ст.
  2. 2. Цукор — 2 ст. л.
  3. 3. Ряжанка — 50 мл.
  4. 4. Сіль — 1 ч. л.
  5. 5. Молоко — 1,5 ст.
  6. 6. Яйце куряче — 1 шт.
  7. 7. Буряк — 200 г.
  8. 8. Олія рослинна — 50 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зварити буряк, спекти до готовності. Охолодити, нарізати шматочками.

  2. Додати нарізаний буряк в молоко. Змішати суміш блендером.

  3. Додати в молочну суміш яйце і ряжанку, перемішати. Всипати сіль, цукор і борошно, ретельно перемішати.

  4. Дати настоятися суміші протягом 30 хвилин. Після, спекти млинці на середньому вогні з обох сторін.