Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита важкий європейська яйця › Полуничний самбук
Полуничний самбук

Полуничний самбук

Цей казковий полуничний десерт не залишить байдужим нікого. Надзвичайно смачний, полуничний самбук, приготований за нашим рецептом, віднесе вас в тепле сонячне літо, викличе і подарує масу незабутніх вражень вашим рідним і близьким. Часу , правда , на його приготування потрібно чимало. Але це окупиться сторицею , коли ви цілий вечір будете ловити на собі захоплені погляди ваших домочадців і вислуховувати масу компліментів на свою адресу. Спробуйте приготувати наш десерт, подаруйте своїм близьким райську насолоду.

Кількість порцій 4
Час приготування 210 хв

  1. 1. Заморожена полуниця — 300 г.
  2. 2. Цукор — 10 ст. л.
  3. 3. Яєчні білки — 2 шт.
  4. 4. Желатин — 10 г.
  5. 5. Вершки 33% — 100 мл.
  6. 6. Вода — 150 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Желатин залити 150 мл. води, залишити на 10 хвилин.

  2. Желатин поставити на невеликий вогонь, підігріти приблизно до 40-50 градусів. Мішати до повного розчинення. Остудити.

  3. Полуницю подрібнити блендером. Залишити кілька ягід для прикраси.

  4. До полуниці додати цукор (7 ст. л.), трохи збити міксером.

  5. Білки додати до полуничної маси, збити міксером не менше 5 хвилин, до моменту, коли маса значно побіліє і збільшиться в розмірі в 2-3 рази.

  6. Влити желатин, продовжуючи збивати міксером, збивати протягом хвилини.

  7. Готову полуничну масу розкласти по склянках. Поставити в холодильник на 3 години.

  8. Вершки збити до щільності, в кінці збивання додати 3 ст. л. цукру і ще трохи збити до розчинення цукру.

  9. Вершки викласти на поверхні полуничного самбука, прикрасити часточками полуниці.