Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита другі страви макарони весна › Спагеті з сібасом, родзинками і кедровими горішками
Спагеті з сібасом, родзинками і кедровими горішками

Спагеті з сібасом, родзинками і кедровими горішками

Блюдо дуже смачне, ситне і корисне. Головну роль у ньому грає риба сібас. У риби сібас дуже мало кісток, вона надзвичайно ніжна на смак, за що і прирівнюється до категорії риб преміум класу. Крім цього сібас ще й дуже корисна риба. У ній міститься велика кількість жирних кислот «Омега-3», що мають протизапальну і антиоксидантну дію. У цієї риби низький вміст калорій, у зв'язку з цим вона чудово підходить для тих, хто уважно стежить за своєю вагою. Ізюм та кедрові горішки у страві додають сил та енергії організму і почуття ситості. Блюдо прекрасно підійде для прихильників здорового і правильного харчування.

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Спагеті — 160 г.
  2. 2. Філе сибаса — 180 г.
  3. 3. Фенхель — 150 г.
  4. 4. Родзинки — 50 г.
  5. 5. Горіхи кедрові — 20 г.
  6. 6. Часник — 1 шт.
  7. 7. Перець чилі — 1 шт.
  8. 8. Петрушка — 5 г.
  9. 9. Масло вершкове — 10 г.
  10. 10. Вино біле сухе — 100 мл.
  11. 11. Олія оливкова — 60 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити спагеті в підсоленій воді протягом 7 хвилин, висипати спагеті на друшляк.

  2. Залити ізюм у мисці гарячою водою на 5 хвилин, після чого необхідно обсушити його і віджати паперовим рушником. Фенхель нарізати якомога тонше, часник подрібнити, відрізати дві тонкі пластини чилі, подрібнити петрушку. Рибу нарізати великими шматочками.

  3. Обсмажити кедрові горіхи на розігрітій сковороді на середньому вогні 1 хвилину, після - відкласти.

  4. Влити в розігріту сковороду 2 ст. л. оливкової олії, викласти рибу на сковороду, обсмажити на сильному вогні з одного боку 30 секунд.

  5. Додати до риби в сковороду пластини перцю чилі, фенхель, родзинки, часник, вершкове масло, половину горіхів, влити вино, тушкувати соус 1 хвилину на сильному вогні.

  6. Додати в сковороду спагеті, скропити оливковою олією, висипати другу половину горіхів, додати сіль і перець за смаком, тушкувати 1 хвилину на середньому вогні. При подачі посипати петрушкою.