Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита другі страви м'ясо › Несолодкі грінки з беконом та помідорами
Несолодкі грінки з беконом та помідорами

Несолодкі грінки з беконом та помідорами

Прекрасний варіант легкого і в той же час поживного сніданку представляємо вашій увазі. Несолодкі грінки з беконом та помідорами порадують вас прекрасним смаком. У даному сніданку дуже добре все продумано. Адже, ви тільки подивіться тут є і білки, якими багате м'ясо бекону та яйця, і жири і вуглеводи, які присутні в сирі пармезан і білому хлібі. А ще тут є помідори, зелена петрушка, часник, які багаті на вітаміни і клітковину, молоко, що містить кальцій. Отже, кращого сніданку, збалансованого жирами, білками, вітамінами і вуглеводами вам не знайти. Та й готується такий прекрасний сніданок легко та просто - всього двадцять хвилин.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Скибочки бекону — 8 шт.
  2. 2. Скибочки білого хліба — 4 шт.
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Молоко — 80 мл.
  5. 5. Натертий пармезан — 2 ст. л.
  6. 6. Зелень петрушки — за смаком
  7. 7. Часник — 1 зубчик
  8. 8. Помідори — 2 шт.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Вершкове масло — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Бекон обсмажити з двох сторін по 5 хвилин на сковороді (без олії).

  2. Яйця збити виделкою з сиром, дрібно нарізаною зеленню і часником, молоком, сіллю і перцем.

  3. На сковороді розтопити 50 г. вершкового масла. Вмочувати хліб в яєчну суміш і смажити з обох боків до рум'яної скоринки.

  4. До столу подавати з беконом і нарізаними помідорами.