Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита легкий літо › Рис із м'ясом у горщику по-перуанськи
Рис із м'ясом у горщику по-перуанськи

Рис із м'ясом у горщику по-перуанськи

Страви в горщиках користуються досить заслуженою популярністю. Цей зручний спосіб приготування має багато переваг. Участь господині в процесі приготування зводиться до мінімуму. Господиня в цей час може переключитися на приготування чого-небудь іншого. У стравах із горщиків менше жирів, а продукти повністю зберігають смак і аромат. В результаті приготування виходять смачні, соковиті і апетитні страви. До столу їх можна подавати в тому ж посуді, в якому вони готувалися. У процесі приготування рису з м'ясом у горщику по-перуанськи телятину можна замінити свининою, замість печериць використовувати білі гриби, а маргарин замінити рослинним маслом.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Телятина — 400 г.
  2. 2. Капуста білокачанна — 500 г.
  3. 3. Рис — 100 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  5. 5. Перець болгарський — 2 шт.
  6. 6. Печериці — 200 г.
  7. 7. Часник — 1 шт.
  8. 8. Перець червоний мелений — 1 ч. л.
  9. 9. Маргарин — 2 ст. л.
  10. 10. Бульйон м'ясний — 1 л.
  11. 11. Сіль — за смаком
  12. 12. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати кубиками, цибулю подрібнити. Розігріти сковороду з маргарином, викласти на сковороду м'ясо з цибулею, обсмажити.

  2. Капусту нашаткувати, перець нарізати кільцями, гриби нарізати. Додати в сковороду до м'яса овочі, злегка обсмажити.

  3. Викласти в горщики суміш із сковороди, залити бульйоном, поставити в духовку на 20-30 хвилин.

  4. Попередньо, відварити рис до напівготовності, додати рис в горщики, повернути в духовку на 10 хвилин.