Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита середній гриль весна › Рибай-стейк на грилі з перцевим соусом
Рибай-стейк на грилі з перцевим соусом

Рибай-стейк на грилі з перцевим соусом

Пропонуємо вашій увазі простий і до непристойності швидкий рецепт приготування традиційного англійського рибай-стейка на грилі з перцевим соусом. Всього двадцять п'ять хвилин і надзвичайно смачний, соковитий і поживний, з часниково-розмариновим ароматом і суто чоловічим характером, що надає йому суміш чорного і червоного перців, наш стейк не залишить байдужим жодного представника сильної половини людства. Народну мудрість, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок ще нікому не вдалося скасувати. Отже скористайтеся нашим рецептом і порадуйте свого коханого справжньою чоловічою їжею.

Кількість порцій 1
Час приготування 25 хв

  1. 1. Стейк яловичий — 300 г.
  2. 2. Масло вершкове — 10 г.
  3. 3. Розмарин — 2 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 20 г.
  5. 5. Олія рослинна — 20 г.
  6. 6. Часник — 5 г.
  7. 7. Перець чорний свіжомелений — 3 г.
  8. 8. Перець червоний мелений — 2 г.
  9. 9. Сіль — 2 г.
  10. 10. Петрушка — 3 г.
  11. 11. Вершки — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Стейк заправить сіллю і перцем. Змішати рослинну олію з часником подрібненим і розмарином.

  2. Змастити стейк з двох сторін отриманою заправкою. Обсмажити на сковороді-гриль.

  3. Для приготування перцевого соусу обсмажити в рослинній олії ріпчасту цибулю, додати до цибулі чорний перець, вершки, сіль, червоний перець. Перекласти соус в блендер, подрібнити до однорідної маси.

  4. Подавати стейк із соусом, прикрасити петрушкою.