Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська осінь › Картопляні ньокі
Картопляні ньокі

Картопляні ньокі

У вас з'явилося бажання побалувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним? Але часу для цього катастрофічно не вистачає. Пропонуємо вам скористатися нашим рецептом і приготувати звичайні картопляні ньокі . Це просте і швидке в приготуванні блюдо, схоже на наші українські галушки чи італійські галушки , припаде до смаку всім членам вашої родини. Картопляне пюре додасть пишність і м'якість , а пармезан - специфічний пікантний присмак. Ситно , просто , дуже швидко і приголомшливо вкусно.І багато! Цілих десять порцій ! Що важливо, якщо потрібно нагодувати велику сім'ю. Приємного апетиту!

Кількість порцій 10
Час приготування 30 хв

  1. 1. Картопля — 1 кг.
  2. 2. Борошно — 300 г.
  3. 3. Яйця — 1 шт.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Оливкова олія — за смаком
  6. 6. Пармезан — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю почистити, відварити. Пропустити через м'ясорубку і протерти через сито.

  2. До картопляного пюре додати яйця, борошно, половину тертого пармезану. Замісити тісто.

  3. Розділити тісто на 3 частини, розкачати кожну в ковбаски. Нарізати тісто на шматочки по 1 см., зробити овальну форму.

  4. Відварити ньокі у великій кількості підсоленої води з додаванням оливкової олії. Ньокі повинні спливти на поверхню, дати їм проваритися ще 1 хвилину. Посипати пармезаном, що залишився.