Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська сир зима › Перець, фарширований бринзою
Перець, фарширований бринзою

Перець, фарширований бринзою

Пропонуємо вашій увазі прекрасну страву, яка дуже добре зійде в якості обіду або вечері. Для приготування цієї прекрасної страви вам не буде потрібно дуже багато продуктів, зате смак страви вас дуже порадує. Страва порадує вас неперевершеним смаком навіть на другий день, так як її можна з легкістю розігріти. Найкраще перець, фарширований бринзою подавати прикрасивши зеленню. До бринзи дуже добре підійдуть і кріп, і петрушка. До речі, така страва дуже добре підійде і для святкового столу. Для ваших гостей перці, фаршировані бринзою стануть дуже приємним сюрпризом. До того ж, страва дуже поживна і корисна.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Болгарський перець (продовгуватий) — 800 г.
  2. 2. Бринза — 200 г.
  3. 3. Яйця — 3 шт.
  4. 4. Панірувальні сухарі — 100 г.
  5. 5. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перець помити і викласти на деко.

  2. Деко поставити в розігріту до 220°C духовку і випікати не більше 15 хвилин інакше перець може підгоріти і потім буде розпадатися.

  3. Гарячі перці зняти з деко і покласти в пакет, який потім зав'язати.

  4. Бринзу викласти в миску і гарненько розім'яти ложкою. Додати туди 1 яйце і добре перемішати.

  5. Коли перці охолонуть, вийняти їх з пакета й акуратно зняти з них шкірку. Деяку частину шкірки можна залишити, якщо погано зчищається.

  6. Відрізати верхівку перцю і вичистити все насіння.

  7. Потім нафарширувати перці бринзою, але небагато і не щільно. Перці злегка приплюснути.

  8. Решту яєць розбити в миску і збити виделкою до однорідної маси.

  9. Фаршировані перці обваляти в яєчній масі і в панірувальних сухарях.

  10. На сковороді розігріти олію, покласти туди перці і обсмажити з обох боків до золотистого кольору. Подавати страву краще теплою.