Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита плита перші страви ковбаса › Гостра ковбасна солянка
Гостра ковбасна солянка

Гостра ковбасна солянка

Головне достоїнство цього рецепта солянки у швидкості її приготування, при збереженні необхідних смакових якостей. Пов'язано це з тим, що вариться солянка на на м'ясному бульйоні, а на воді, але виходить досить наваристою, адже основним її компонентом є ковбаса: варена або сирокопчена. Чим більше видів ковбаси використовується, тим краще. Незважаючи на назву солянки, кожна господиня самостійно регулює бажану гостроту страви. Готова солянка має кислувато-гострий смак, дуже ситна і неймовірно ароматна. При подачі її на стіл в кожну тарілку додають ложку сметани або майонезу, оливки або маслини. Зверху солянку можна прикрасити часточкою лимона і зеленню.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Картопля — 5 шт.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  3. 3. Ковбаса варена — 300 г.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Огірки солоні — 200 г.
  6. 6. Помідори консервовані — 200 г.
  7. 7. Оливки — 150 г.
  8. 8. Олія рослинна — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зняти з помідорів шкірку. Розігріти сковороду з олією на вогні, обсмажити попередньо нарізану цибулю і натерту моркву, до золотистого кольору.

  2. Додати в сковороду до цибулі і моркви нарізану ковбасу, після, подрібнені помідори.

  3. Поставити на вогонь каструлю з водою, покласти очищену і нарізану картоплю, довести до готовності. Додати в каструлю з картоплею суміш зі сковороди. Варити протягом 5 хвилин, після чого додати нарізані огірки разом з рідиною, і оливки також разом із маринадом з банки.