Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська осінь › Омлет із тунцем
Омлет із тунцем

Омлет із тунцем

Історія появи омлету залишається нерозгаданою. Відповісти на це запитання однозначно неможливо. Так як це часто буває, існує кілька сотень рецептів омлету, який роблять в десятках різних країн і зрозуміти звідки ж ідуть витоки неможливо. У різних національних кухнях є свої різновиди омлету: італійська фріттата, японські ому-райсу і ому-соба, російська дрочина. Все таки саме слово «омлет» родом з Франції. Правда, омлет по-французьки таки відрізняється від омлету в інших національних кухнях. Сьогодні вам запропонуємо приготувати ще один різновид омлету з тунцем. Така страва стане відмінним сніданком для всієї родини.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  2. 2. Олія кукурудзяна — 5 ст. л.
  3. 3. Тунець консервований — 50 г.
  4. 4. Яйце куряче — 4 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Поставити на вогонь сковороду, влити олію, розігріти. Викласти нарізану цибулю, обсмажити, на маленькому вогні, помішуючи, протягом 5 хвилин.

  2. Викласти тунець в сковороду, смажити кілька хвилин, розділивши рибу виделкою на шматочки.

  3. В окремій сковороді розігріти олію, влити збиті яйца. Через 2 хвилини викласти рибну суміш із першої сковороди, згорнути омлет.