Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита легкий борошно весна › Мексиканська тортілья
Мексиканська тортілья

Мексиканська тортілья

Тортілья - це тонкий коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна. Ці коржі в мексиканській кухні є основою для багатьох страв. Наприклад, згорнуті в рулет тортильї з різними начинками подаються, як окремі страви. Мучна тортилья - це один з видів мексиканського хліба. І своїм зовнішнім виглядом вона більше схожа на коржик. Сьогодні ми навчимо вас готувати мексиканський хліб - мексиканську тортилью. Їх можна заготовити багато, так як тортильї можна досить довго зберігати в холодильнику. Можна придумати багато закусок з тортильї або використовувати ці коржі замість хліба. Ми приготуємо мексиканську тортилью на пшеничному борошні. Таким чином ви можете використовувати її, наприклад, для приготування буріто.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Вода — 200 мл.
  2. 2. Вершкове масло — 50 г.
  3. 3. Борошно — 600 г.
  4. 4. Сіль — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Потрібно висипати борошно на стіл. У борошно додати масло і сіль.

  2. Далі потрібно перетерти суміш у дрібну крихту. Потім потроху вливати гарячу воду і вмішувати її в тісто.

  3. Тісту потрібно трохи полежати. Необхідно залишити його на 30 хвилин під плівкою.

  4. Потім тісто розділити на коржі і розкачати тонкі пласти.

  5. Нагріти сковороду і смажити коржики (масло додавати не потрібно) по 2 хвилини з кожного боку.