Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська зима › Манна каша а-ля панна-котта
Манна каша а-ля панна-котта

Манна каша а-ля панна-котта

Дане блюдо - це оригінальний варіант приготування манної каші. Вона подається у вигляді панна-коти. Панна-котта - так називається дуже смачний ніжний італійський десерт, по суті - вершкове желе або кремовий пудинг із ягідним або іншим соусом. Звична для всіх манна каша в такому виконанні заграє новим кольором і ароматом фруктів. Від такої смачної манної каші не відмовиться навіть самий примхливий малюк. Вона не тільки дуже ніжна на смак, але і виглядає естетичніше, ніж звичайна манна каша з грудочками. Готується вона дуже просто. Її можна подавати на сніданок або на десерт.

Кількість порцій 2
Час приготування 10 хв

  1. 1. Манна крупа — 2 ст. л.
  2. 2. Молоко — 200 мл.
  3. 3. Цукор ванільний — 1 ст. л.
  4. 4. Цукор — 2 ст. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Варення — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити манну кашу на молоці, додати обидва види цукру і сіль.

  2. Вилити кашу в формочку, остудити, після чого накрити кришкою/харчовою плівкою, поставити в холодильник на ніч.

  3. При подачі обережно витягнути кашу з форми, перекласти на тарілку, подавати з варенням.