Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита плита новий рік обід › Гарячий мексиканський сидр
Гарячий мексиканський сидр

Гарячий мексиканський сидр

У святвечір 24-го грудня у мексиканців разом з традиційними різдвяними стравами на стіл подаються гарячі напої: пончо, сидр та ін. Гарячий мексиканський сидр - це різновид теплого зігріваючого коктейлю, що має корисні властивості. Він такий же смачний, як яблучний сидр, але невелика порція міцного алкоголю (текіла, лікер) додає йому більше енергетики та тепла. З яблучним смаком сидру дуже добре поєднуються цитрусові. Тому в нього часто додають терту цедру, апельсиновий або лимонний сік, це вносить новий відтінок у звичний смак яблука, а при розливі сидру по склянках, його можна прикрасити часточками апельсина або лимона.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Сидр — 500 мл.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Сік лимонний — 1,5 ст. л.
  4. 4. Текіла — 135 мл.
  5. 5. Лікер апельсиновий — 1,5 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в каструлі сидр, 1,5 ст. л. лимонного соку і сіль. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння.

  2. Додати в каструлю текілу і лікер. Поступово нагріти до гарячого стану.

  3. При подачі розлити сидр у склянки, подавати відразу ж.