Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита риба осінь › Голубці з осетрини
Голубці з осетрини

Голубці з осетрини

Класичні голубці з м'ясним фаршем і рисом - це вчорашній день. Звичну страву давно витісняють голубці з морепродуктами і грибами. І повірте, в такому новому вигляді, вони ні трохи не гірші, а для когось, може, стануть і кращим варіантом капустяних рулетиків. Універсальна страва - от як можна назвати голубці. Вони підходять і для закуски, і для перекусу, і, звичайно ж, є головним атрибутом святкового столу. Що ж, пора внести новизни цій старовинній страві. Кожна господиня уміє приготувати голубці, тому з упевненістю можете братися і за ці рибні голубчики, нічого складного в приготуванні немає. Кулінарну новинку ви точно оціните належним чином!

Кількість порцій 2
Час приготування 50 хв

  1. 1. Риба (філе осетрини) — 150 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Помідор — 1 шт.
  4. 4. Печериці — 50 г.
  5. 5. Капуста білокачанна — 1 шт. (качан)
  6. 6. Сметана — 50 г.
  7. 7. Олія — 20 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Очищену цибулю і гриби нарізати дрібними шматочками (кубиками). Помідор надрізати, обдати окропом (парою), очистити шкірку і насіння.

  2. Суміш з грибів, помідорів і цибулі посолити, посипати перцем і помістити в посудину. Поставити на повільний вогонь і тушкувати 20 хвилин.

  3. Капустяний лист обшпарити. Осетрину відбити (два шматочки по 7 мм). На капустяний лист покласти шматок осетрини, потім шар начинки, а зверху укласти ще один шматок риби. Загорнути голубець звичайним способом і обсмажити.

  4. Рум'яні голубці залити сметаною. Посолити і тушкувати 15 хвилин.