Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита плита птиця весна › Смажена курка зі спаржею і фісташками
Смажена курка зі спаржею і фісташками

Смажена курка зі спаржею і фісташками

У цій страві з'єднуються смаки Сходу і Заходу, що, звичайно ж, сподобається представникам різних країн і регіонів. Імбир, фісташки і спаржа вносять новий смак в це класичне блюдо з курки. Найголовніше в приготуванні спаржі - не перетримати овоч на вогні. Переварені або пересмажені пагони спаржі набувають бляклий темно-зелений колір. Але головний мінус полягає в тому, що така спаржа втрачає як в смаку, так і в корисних речовинах. Це може значно погіршити смак і зовнішній вигляд нашого страви. Курку зі спаржею і фісташками подавати можна з рисом або з простим салатом з руколи і жовтого перцю.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Олія кунжутна — 1 ст. л.
  2. 2. Спаржа — 700 г.
  3. 3. Куряче філе — 500 г.
  4. 4. Цибуля зелена — 4 стеблі
  5. 5. Імбир — 2 ст. л.
  6. 6. Соус чилі з часником — 1 ч. л.
  7. 7. Фісташки солоні — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти в сковороді олію на сильному вогні, додати нарізану спаржу, обсмажити протягом 2 хвилин.

  2. Нарізати маленькими кубиками куряче філе, додати в сковороду до спаржі, готувати протягом 4 хвилин.

  3. Додати в сковороду натертий імбир, нарізану цибулю, влити соус чилі. Готувати протягом 1-2 хвилин, до готовності курки.

  4. Додати в сковороду фісташки, подавати відразу ж, гарячим.