Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита середній французька весна › Антрекот по-бретонськи
Антрекот по-бретонськи

Антрекот по-бретонськи

Ні для кого не секрет, що правильне харчування - запорука міцного здоров'я і гарного самопочуття. М'ясо також потрібно готувати правильно, аби шлункові було, як можна легше його засвоювати. Пропонуємо вам приготувати - антрекот по-Бретонська - відому французьку страву. Франція славиться природою та архітектурою, романтичними вуличками, красивими жінками і, звичайно ж, багатою і вишуканою кухнею. М'ясо в антрекоті виходить соковитим, а сама страва - ситною і корисною. Плюс до всього, вам не потрібно думати про гарнір, адже яловичина вже подається з картоплею-пюре. Здивуйте свого коханого - подайте йому на вечерю антрекот, адже йому так потрібна ваша турбота!

Кількість порцій 4
Час приготування 55 хв

  1. 1. М'ясо (вирізка яловича) — 600 г.
  2. 2. Масло вершкове — 50 г.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 50 г.
  4. 4. Олія — 25 г.
  5. 5. Петрушка — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо злегка відбити, натерти сіллю та перцем, полити олією та залишити на півгодини на тарілці.

  2. Покласти на сковорідку з сильно розігрітим вершковим маслом та підсмажити з обох сторін до утворення підсмаженої скоринки, але щоб всередині антрекот залишався злегка сирим.

  3. Вершкове масло змішати з цибулею, петрушкою та щіпкою перцю. Розмастити отримане зелене масло по дну глибокої тарілки, покласти на неї антрекот, накрити тарілкою та поставити на водяну баню на 5-7 хвилин.

  4. Полити м'ясним соком із сковорідки та подавати з картопляним пюре.