Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита другі страви весна › Дієтичні тефтелі
Дієтичні тефтелі

Дієтичні тефтелі

Якщо ваше здоров'я вимагає дієти, це ще не привід відмовляти собі в багатьох продуктах, наприклад, у м'ясі. Дієтичні тефтелі подарують вам сили та енергію, не заподіявши при цьому шкоди організму. Готувати таку смакоту зовсім нескладно, а з кожним наступним разом це буде ставати ще простіше. Тефтелі дуже ароматні, від чого апетит буде ще більшим, а шлунок активнішим. Ці ніжні і смачні м'ясні грудочки стануть відмінним доповненням до будь-якого гарніру - картоплі-пюре, гречки, рису, вівсянки. Також тефтелі відмінно доповнять калоріями будь-який суп. Ви можете покласти в суп вже готові тефтелі, або ж варити першу страву на основі бульйону. Приємного апетиту!

Кількість порцій 10
Час приготування 70 хв

  1. 1. Свинина (м'якоть) — 500 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  3. 3. Вода кип'ячена — 700 мл.
  4. 4. Лавровый лист — 2 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Рис круглозернистий — 1 ст.
  7. 7. Яйця — 2 шт.
  8. 8. Часник — 2 зубчика
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Соняшникова олія — 50 мл.
  11. 11. Морква — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо подрібнити на м'ясорубці до отримання фаршу.

  2. 1 цибулю і 4 зубчика часнику подрібнити і додати у фарш. Туди ж додати яйця.

  3. Додати рис, посолити, поперчити і ретельно перемішати.

  4. Нарізати цибулю, яка залишилася, моркву натерти на крупній терці.

  5. Обсмажити на соняшниковій олії.

  6. З фаршу зробити кульки.

  7. Потім кульки опустити в киплячу воду і варити 30 хвилин.

  8. Потім додати обсмажені цибулю і моркву, а також лавровий лист і варити ще 10 хвилин.

  9. Готові тефтелі подавати з будь-яким гарніром.