Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита українська другі страви осінь › Курячі шлуночки у томатному соусі
Курячі шлуночки у томатному соусі

Курячі шлуночки у томатному соусі

Що ти такого смачненького і по-швидкому приготувати своїм на вечерю? Будь-яка господиня не раз задавалася цим питанням. Він мучить майже всіх, адже хочеться різноманітності, щоб страви не приїдалися і в той же час були смачними, ситними і корисними. Тому ми і спрощуємо вам завдання, запропонувавши приготувати страву, яку ви захочете готувати ще не раз. Це відмінний мікс корисних речовин і смачної їжі. Адже курячі нутрощі - це повноцінний білок, якого потребує наш організм. Цю страву можна робити як чисто з курячих шлуночків, так і разом з серцем і печінкою. Іншими словами, патрошками. Перед подачею можна прикрасити базиліком або будь-якою іншою зеленню для аромату і смаку.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Курячі шлунки — 600 г.
  2. 2. Помідори — 3 шт.
  3. 3. Карі (суміш) — 1 ч. л.
  4. 4. Кетчуп — 100 мл.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Часник — 3 зуб.
  7. 7. Олія рослинна — 50 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Курячі шлунки промити, видалити жовті плівки і ще раз промити. Потім воду посолити і закип’ятити, додати в неї лавровий лист. Після кипіння вкинути курячі шлунки. Варити їх до готовності протягом двох годин.

  2. Із шлунків злити бульйон. Шлунки порізати соломкою. Розігріти в сковороді рослину олію, додати помідори, тушити помішуючи. Після цього посипати порошком карі та перемішати.

  3. Потримати трохи на вогні та додати кетчуп. В соус викласти шлунки, додати трішки води та часник. Тушити під кришкою близько 20 хвилин.