Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита східна овочі весна › Курка по-японськи
Курка по-японськи

Курка по-японськи

Здоровий спосіб життя, збереження традицій, простота і лаконічність - саме так коротко можна описати Японію і японців. Найкраще ці якості відображаються в японській кухні Спробуйте приготувати курку по-японськи. Проста і дуже смачна страва готується швидко і легко. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Петрушка надає курці пряний духмячний аромат, а соєвий соус пікантність і незвичайний ніжний присмак.Можно подавати як основну страву і до гарніру. Прекрасно поєднується з рисом і овочами. Ця страва припаде до смаку всім членам вашої родини і займе гідне місце у вашому домашньому меню.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Курячі стегенця — 500 г.
  2. 2. Цибуля — 150 г.
  3. 3. Соєвий соус — 2 ст. л.
  4. 4. Цукор — 2 ч. л.
  5. 5. Яйця — 1 шт.
  6. 6. Петрушка — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Вода — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо зі стегенець порізати великими шматочками.

  2. Цибулю порізати півкільцями.

  3. Петрушку дрібно порізати.

  4. На сковороду налити соєвий соус, додати дві ложки води, цукор, дрібку солі, довести до кипіння.

  5. Додати цибулю, смажити 5 хвилин, періодично помішуючи.

  6. Додати шматочки курки, перемішати з цибулею. Готувати по 5 хвилин на середньому вогні з двох сторін.

  7. Посипати петрушкою.

  8. Яйце з дрібкою солі збити виделкою. Рівномірно влити яйце на шматочки курки. Готувати пару хвилин, поки не схопиться яйце.