Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита обід зима › Чебуреки з рибною начинкою
Чебуреки з рибною начинкою

Чебуреки з рибною начинкою

Всі звикли готувати чебуреки з м'ясною начинкою. Але насправді чебуреки готують з різними начинками. Сьогодні ми будемо вас навчати готувати чебуреки з рибною начинкою. Ці повітряні, м'які чебуреки здивують вас своїм незвичайним смаком. Вони виходять неймовірно соковитими, смачними. Рибна начинка в хрусткому ніжному тісті просто танутиме у вас в роті. А ніжне, ароматне, м'яке тісто надовго залишить тільки найсмачніші і найяскравіші враження. Запевняємо вас, що приготувавши чебуреки з рибною начинкою, ви не розчаруєтеся і не будете шкодувати, тому що їх смак не залишить байдужим жодного гурмана на землі. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 150 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 590 г.
  2. 2. Молоко — 250 мл.
  3. 3. Яйце куряче — 3 шт.
  4. 4. Олія соняшникова рафінована — 615 мл.
  5. 5. Мінтай — 700 г.
  6. 6. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  7. 7. Цибуля зелена — 40 г.
  8. 8. Вода — 3 ст. л.
  9. 9. Майонез — 2 ст. л.
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
  11. 11. Сіль — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для приготування тіста викласти в миску яєчні жовтки, додати молоко, 40 мл. олії, 15 г. солі. Добре перемішати і додати просіяне борошно.

  2. Замісити густе, не дуже круте тісто, накрити вологим рушником і залишити в холодильнику приблизно на 2 години.

  3. Для приготування начинки необхідно підготувати рибу - розморозити, випатрати, ретельно промити, обсушити і нарізати шматочками.

  4. Шматочки риби трохи посолити, обваляти в борошні. Після, викласти на сковороду з розігрітою олією, обсмажити.

  5. Приготовану рибу остудити, видалити кісточки, розібрати на дрібні шматочки.

  6. Очистити цибулю, розрізати кожну на дві половини, дрібно нашинкувати тонкими півкільцями. Спасерувати на олії.

  7. Вимити зелений лук, обсушити, нарізати кільцями. Додати його на сковороду до ріпчастої цибулі. Обсмажити все разом до м'якості зеленої цибулі. Викласти рибну масу, перемішати з цибулею, посолити і поперчити за смаком, додати води і прогріти 5 хвилин. Готову начинку остудити, заправити майонезом.

  8. Охолоджене тісто розділити на кульки розміром з волоський горіх, скачати в тонкі коржі. Краї чебуреків можна зробити за допомогою різця.

  9. Чебуреки смажити у глибокій сковороді або в невисокій каструлі у великій кількості дуже розігрітої олії, перевертаючи їх. Виймати шумівкою.