Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита плита птиця обід › Салат «Цезар» з фетою
Салат «Цезар» з фетою

Салат «Цезар» з фетою

Навряд чи творець всіма улюбленого салату «Цезар» іменитий ресторатор, маючий італійські корені, Цезар Кардіні зміг собі уявити, що його кулінарний шедевр стане настільки популярним у всьому світі. Випадковий збіг обставин вирішив долю цієї страви. Історія свідчить, що салат виник внаслідок нестачі страв саме в той момент, коли відвідувачів в ресторанчику було хоч відбавляй. Кмітливий Кардіні зібрав в салаті все, що залишилося, і таким чином увірвався в хроніки світової кулінарії. Несамовита популярність посприяла появі безлічі модифікацій салатику. До речі, Цезар навряд чи б засмутився. Адже першим, кому вдалося модернізувати страву, став його рідний брат Алекс.

Кількість порцій 5
Час приготування 30 хв

  1. 1. Салат — 120 г.
  2. 2. Філе куряче — 500 г.
  3. 3. Сир фета — 200 г.
  4. 4. Помідори чері — 150 г.
  5. 5. Хліб — 200 г.
  6. 6. Сир пармезан — 30 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Оливкова олія — 30 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Сир пармезан натерти на дрібній тертці. Помідори помити, розрізати на половинки.

  2. Сир фета нарізати кубиками. Духовку розігріти до 200. Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці. Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати, додати оливкову олію і перемішати.