Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка хліб весна › Сирний хліб
Сирний хліб

Сирний хліб

Не поспішайте позбавлятися від злегка засохлого хліба! Хліб є життєво важливим продуктом, а викидати його - у багатьох країнах вважається поганою прикметою. Тим більше в наш складний, пост- і перед- кризовий час, багатьом доводиться згадати дешеві старовинні рецепти і звернутися за допомогою до досвіду наших бабусь. Різноманіття закусок із хліба, продукту, який є в кожному будинку, з часом зростає. Хлібні закуски представлені в широкому асортименті: грінки, сендвічі, бутерброди ... Найчастіше хліб використовується в складі інших закусок в якості другорядного інгредієнта, а в запропонованому рецепті хліб є основою. Сирний хліб - смачна і ароматна закуска, яку приготувати дуже швидко і легко.

Кількість порцій 6
Час приготування 25 хв

  1. 1. Білий хліб — 1 шт.
  2. 2. Зелень — за смаком
  3. 3. Вершкове масло — 50 г.
  4. 4. Твердий сир — 300 г.
  5. 5. Перець чорний мелений — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати хліб на квадратики, не дорізаючи до дна, щоб хліб не розсипався.

  2. Сир нарізати тонкими скибочками.

  3. Розкласти скибочки сиру між квадратиками хліба.

  4. Вершкове масло розтопити і перемішати з перцем, зеленню і сіллю.

  5. Полити хліб маслом із зеленню, помістити на деко застелене фольгою і відправити у попередньо розігріту до 170°C духовку.

  6. Запікати, поки хліб добре не підрум'яниться, приблизно 10 хвилин.