Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка середній плита літо › Бурякова паста з козячим сиром і волоськими горіхами
Бурякова паста з козячим сиром і волоськими горіхами

Бурякова паста з козячим сиром і волоськими горіхами

В італійській кухні паста - це узагальнююча назва макаронних виробів із пшеничного борошна і води. Але також пастою називають і численні страви з цих макаронних виробів. Запропонована бурякова паста з козячим сиром і волоськими горіхами - цікава страва, яка може стати для Вас справжнім відкриттям. Такої яскравої та оригінальної пасти Ви, напевно, не куштували. Прийшов час скуштувати. Рецепт у Вас вже є. Щоб процес приготування пасти не затягнувся, запечіть буряк в духовці заздалегідь. Пасту потрібно відварити відповідно до інструкції виробника на упаковці. Паста з такими смачними і корисними інгредієнтами, як запечений буряк, козячий і вершковий сири, волоські горіхи, просто не може не сподобатися.

Кількість порцій 2
Час приготування 60 хв

  1. 1. Спагеті — 100 г.
  2. 2. Буряк — 1 шт.
  3. 3. Сир вершковий — 2 ст. л.
  4. 4. Сир козячий — 40 г.
  5. 5. Часник — 2 зубчики
  6. 6. Горіхи волоські — 30 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Промити під холодною водою буряк, загорнути у фольгу, покласти на деко в духовку. Запікати 40-50 хвилин при температурі духовки 180°С. Після остудити, очистити, натерти на тертці.

  2. Відварити пасту в підсоленій воді до готовності. Залишити 100 мл. води, в якій варилися спагеті.

  3. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, висипати на сковороду подрібнений часник, додати через 30 секунд натертий буряк і вершковий сир. Перемішати, сир повинен розчинитися.

  4. Додати в сковороду трохи води, яка залишилася від спагеті. Соус не повинен бути сильно густим. Додати в сковороду пасту, перемішати, посипати зверху козячим сиром, перемішати. При необхідності влити ще трохи води, сир повинен розплавитися.

  5. При подачі викласти пасту в тарілку, посипати козячим сиром і волоськими горіхами.