![Шоколадний пиріг "Чорне й біле"](https://img2.zakaz.ua/uploadca2a57346efd25b7f9060fb377592f80.jpg.350x.jpg)
Шоколадний пиріг "Чорне й біле"
- 1. Чорний шоколад — 100 г
- 2. Вершкове масло — 100 г
- 3. Цукор — 130 г
- 4. Яйця — 3 шт.
- 5. Борошно — 70 г
- 6. Розпушувач — 0,5 ч.л.
- 7. Сіль — дрібка
- 8. Маскарпоне — 250 г
- 9. Ванільний цукор — 10 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Шоколад розламати на часточки, масло порізати на шматочки. На водяній бані розтопити масло з шоколадом до однорідності.
Яйця (2 шт.) збити з цукром (100 г.) до стану густого крему (збивати приблизно 6-8 хвилин).
Не припиняючи збивання, поступово ввести розтоплений з маслом шоколад.
Після перевести міксер на максимальну швидкість і поступово просіяти в ємність борошно з розпушувачем і дрібкою солі. Продовжити збивати, поки тісто не стане однорідним.
В окремому посуді з'єднати маскарпоне з яйцем, рештою цукру і ванільним цукром і також збити все до однорідності.
Духовку розігріти до 180°C.
Роз'ємну форму застелити пергаментним папером і викласти половину шоколадного тіста.
Наступним шаром викласти начинку з маскарпоне.
Накрити шаром решти шоколадного тіста.
Злегка перемішати шари тонкою дерев'яною паличкою.
Поставити форму з пирогом в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин, готовність перевірти дерев'яною паличкою.
Готовий пиріг дістати з духовки, дати йому трохи охолонути і зняти бортики. Можна прикрасити виріб, посипавши його цукровою пудрою або поливши шоколадною глазур'ю.