Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка французька гриби весна › Лоранскій пиріг з грибами і куркою
Лоранскій пиріг з грибами і куркою

Лоранскій пиріг з грибами і куркою

Лоранскій пиріг з грибами і куркою - це чудовий варіант як для звичайної вечері, так і для свята. Ви можете зробити його на заміну банальним бутербродам або подібним холодним закускам. Вже точно незвичайний не солодкий пиріг ваші гості гідно оцінять. До того ж основні інгредієнти тут курка і гриби, що означає, що пиріг буде не дуже калорфйним. Навпаки, його спокійно можна їсти на вечерю і не переживати за зайві кілограми. Такий чудовий мікс корисного білка і незвичайного смаку пирога, який буквально тане в роті, ви рідко де можете зустріти. Ми впевнені, ваші гості будуть приємно згадувати посиденьки у вас з таким смачним пирогом.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно — 200 г.
  2. 2. Масло вершкоев — 50 г.
  3. 3. Яйця — 3 шт.
  4. 4. Куряче філе — 300 г.
  5. 5. Печериці — 300 г.
  6. 6. Цибуля — 0.5 шт.
  7. 7. Вершки — 170 мл.
  8. 8. Сир твердий — 150 г.
  9. 9. Вода — 3 ст. л.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Масло розмішати з яйцем, додати воду з сіллю, борошном, замішати гладеньке тісто, загорнути в плівку і півгодини охолоджувати в холодильнику.

  2. Грудку відварити до готовності і подрібнити, гриби до готовності обсмажити з цибулею, додати сіль з меленим перцем і мускатним горіхом, подрібнене куряче філе і все разом трохи обсмажити.

  3. Духовку розігріти до 180°C градусів. Форму з діаметром 23 см. змастити вершковим маслом, розкачати тісто, сформувати бортик, начинку перекласти на тісто.

  4. Виделкою злегка збити яйця, додати вершки з сиром, ретельно все перемішати і отриманою сумішшю рівномірно залити начинку.

  5. Пиріг випікати 35-40 хвилин.