Торт із кисломолочного сиру
- 1. Яйце — 2 шт.
- 2. Кисломолочний сир — 200 г.
- 3. Цукор — 400 г.
- 4. Ванілін — за смаком
- 5. Борошно — 375 г.
- 6. Сода гашена — 5 г.
- 7. Молоко — 500 мл.
- 8. Вершкове масло — 150 г.
- 9. Волоські горіхи — 150 г.
- 10. Молочний шоколад — 40 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати основу для крему: розтерти яйце з цукром (200 г.) та борошном (75 г.), додати ванілін, влити молоко, перемішати вінчиком, поставити на повільний вогонь, варити до загустіння, постійно помішуючи. Повністю охолодити.
Потім окремо сир перетерти з цукром (200 г.), яйцем, додати ванілін, гашену соду та поступово ввести борошно. Тісто повинне бути не зовсім крутим, але щільним. Розділити його на 6-8 частин (дивлячись який діаметр сковороди). Тонко розкачати коржі, наколоти виделкою, щоб не роздувалися.
Пекти на сухій сковороді до тих пір, поки не зарум'яняться з обох сторін. Обрізати нерівні краї. Охолодити. Вершкове масло збити міксером, поступово додаючи охолоджену заварну масу (приготовану спочатку). Змастити коржі, пересипаючи горіхами (за бажанням). Зверху прикрасити крихтами від обрізання коржів, подрібненими горіхами та тертим шоколадом. Залишити просочуватися не менш ніж на 6 годин.