Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка легкий осінь › Сирно-гарбузовий пиріг
Сирно-гарбузовий пиріг

Сирно-гарбузовий пиріг

Що може бути простіше, ніж все скласти в блендер, подрібнити, покласти в духовку і запекти? Дійсно, цей сирно-гарбузовий пиріг на приготування у вас займе не більше 10 хвилин. Ще трохи на випікання і готовий прекрасний, смачний і корисний десерт! А ще він без борошна і з досить не високою калорійністю. Тому якщо ви дотримуєтеся дієти, то можете собі дозволити такий пиріг-запіканку. Особливо це буде прекрасною ідеєю на сніданок. Від нього будуть в захваті діти і навіть не здогадаються, що в складі не улюблений дітьми гарбуз. Покласти за смаком можна різні добавки (горіхи, родзинки), а цукор за бажанням замінити медом.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Кисломолочний сир — 300 г.
  2. 2. Гарбуз — 300 г.
  3. 3. Ванілін — 10 г.
  4. 4. Цукор — 75 г.
  5. 5. Крупа манна — 100 г.
  6. 6. Яйце куряче — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками. Покласти гарбуз у блендер, додати сир. Все подрібнити до однорідного стану. Духовку розігріти до 200°C.

  2. Додати до маси яйце, цукор, ванілін і манну крупу. Добре все перемішати. Викласти масу в силіконову форму, поставити в духовку і випікати 30 хвилин.