Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти блендер духовка сніданок осінь › Гарбузовий пиріг з тістом з печива
Гарбузовий пиріг з тістом з печива

Гарбузовий пиріг з тістом з печива

Овочевий пиріг з печивом, що за дивина?Ніжні шматочки м’ясистого гарбуза, які ввібрали в себе запах свіженького молочка та наповнились його духмяним ароматом, не зможуть Вас втримати зїсти хоча б шматочок цієї райської насолоди. А хрусткі подрібнені крихти печива мають просто прекрасні смакові властивості в поєднанні з вершковим масельцем, що є неперевершеною основою для нашого чудового десерту. При доданні солоденького цукру збитого з дієтичним яєчком, ми отримуємо майже кремовий смак нашого дивовижного овоча з цим ніжним коктейлем. Заливаючи м’якенький, випечений в духовці пиріг гарбузовим начинням, ми отримуємо максимальне задоволення від такого результату. Такий десерт просто танутиме в роті із фруктовими компотами – смакуйте із задоволенням.

Кількість порцій 6
Час приготування 90 хв

  1. 1. Масло вершкове — 120 г
  2. 2. Печиво пісочне — 200 г
  3. 3. Гарбуз — 500 г
  4. 4. Молоко — 400 мл
  5. 5. Цукор — 200 г
  6. 6. Ванілін — 10 г
  7. 7. Яйце куряче — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Масло розтопити на водяній бані. Подрібнити в блендері пісочне печиво, змішати з розтопленим маслом. Розігріти духовку до 160°C градусів.

  2. Розподілити тісто по формі для випікання, товщиною шару близько 1-2 см. Покласти в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин. Гарбуз помити, видалити шкірку і насіння, порізати на кубики.

  3. Викласти в каструлю гарбуз, додати цукор і молоко. Дати молоку закипіти. Після закипання зменшити вогонь і варити близько 20 хвилин на маленькому вогні під зсунутою кришкою. Коли гарбуз стане повністю м'яким, злити все молоко і дати охолонути.

  4. Яйця збити міксером. Потім додати збиті яйця до гарбуза і подрібнити блендером до стану пюре.

  5. Вилити масу на тісто і запікати в розігрітій духовці близько 40 хвилин. Начинка має затвердіти, але залишитися рідкуватою в центрі. Охолодити пиріг, за бажанням присипати цукровою пудрою.