Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти без термічної обробки українська вечеря вегетаріанські страви › Салат з білокачанної капусти і чорносливу
Салат з білокачанної капусти і чорносливу

Салат з білокачанної капусти і чорносливу

Швидкий в приготуванні, буквально нашпигований вітамінами, не містить великої кількості непотрібних калорій. Саме тому цей салат чудово підійде для дієтичного харчування. Овочі включають в усі раціони такого харчування, адже вони - важливі постачальники мінеральних речовин, необхідних організму. Білокочанна капуста надовго подовжить нашу молодість і наповнить організм залізом, морква щедро поділиться каротином, а наливні яблучка не лише гармонізують смак і аромат салату, але і зменшать рівень холестерину в крові. Родзинкою салату стане чорнослив з його злегка димним запахом і приголомшливим смаком, без якого вітамінний набір страви буде просто не закінченим.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Капуста білокачанна — 400г
  2. 2. Чорнослив — 100г
  3. 3. Морква — 1 шт
  4. 4. Яблуко — 1 шт
  5. 5. Лимон — 1 шт
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Цукор — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту, моркву і яблуко нарізати соломкою, додати сіль, цукор.

  2. Чорнослив замочити, після набухання нарізати дрібною соломкою.

  3. Всі продукти з'єднати, заправити соком лимона і дати настоятися.

  4. Оформити салат чорносливом, морквою та яблуками.