Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка легкий плита вечеря › Сендвічі з курячим філе в хрусткій паніровці
Сендвічі з курячим філе в хрусткій паніровці

Сендвічі з курячим філе в хрусткій паніровці

Порівняно недавно прийшли до нас різного типу фаст-фуди, які користуються популярністю, зокрема, в Америці. У нас вони теж добре прижилися, і зараз такого роду кафе можна зустріти на кожному кроці. На жаль, далеко не завжди знаєш, що саме кладуть у страви, які можна замовити в подібному закладі. Тому у нас є хороший рецепт сендвіча, який не поступається за смаком тим, які вже можна купити в готовому вигляді. Особливо завдяки скоринці на курячому філе. Але при цьому вони більш корисні. Тому що ви самі вибираєте кожен інгредієнт для сендвіча. Ним не страшно погодувати дитину, та й з'їсти самому. Чудовий варіант для сніданку.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Куряче філе (2 шт.) — 500 г.
  2. 2. Червона цибуля — 1 шт.
  3. 3. Яйце — 1 шт.
  4. 4. Булочки для гамбургерів — 4 шт.
  5. 5. Редиска — 4 шт.
  6. 6. Панірувальні сухарі — 100 г.
  7. 7. Яблучний оцет — 5 ст. л.
  8. 8. Цукор — 1 ст. л.
  9. 9. Борошно — 1 ст. л.
  10. 10. Майонез — 1 ст. л.
  11. 11. Листя салату — за смаком
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Чорний мелений перець — за смаком
  14. 14. Соняшнкикова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати яблучний оцет з цукром.

  2. Цибулю очистити і нарізати кільцями і помістити її в оцет для мариування. Маринувати протягом 15-20 хвилин періодично помішуючи.

  3. Кожне філе розрізати вздовж волокон на 2 частини. Кожен шматок посолити і поперчити за смаком.

  4. Яйце трохи збити вилочкою до однорідної маси.

  5. Кожне філе обваляти в борошні, потім в яйці і в панірувальних сухарях.

  6. Потім кожне філе обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору.

  7. Після чого потрібно помістити смажені котлети в духовку, розігріту до 180°С, на 7-8 хвилин.

  8. Редиску промити й нарізати кружечками.

  9. Поки котлети запікаються, булки розрізати вздовж на дві частини. Нижню трохи змастити майонезом, потім покласти листи салату, печені котлети, мариновану цибулю і редиску. Зверху накрити другою половинкою булки і подавати.