Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка борошно осінь › Ругалах - печиво з маком
Ругалах - печиво з маком

Ругалах - печиво з маком

Ругалах - це страва єврейської кухні. Єврейська кухня дуже складна і незвичайна. На формування єврейської кухні великий вплив зробили релігійні звичаї і викликані ними обмеження. Найбільшою популярністю користуються страви з великою харчовою і біологічною цінністю, які містять достатню кількість вітамінів, повноцінних білків, мінеральних речовин, легко засвоюваних організмом. Сьогодні ми і пропонуємо приготувати вам прекрасний еврейський десерт ругалах. Це макове печиво дуже смачне і корисне. У ньому присутні дуже корисні продукти. Воно буде дуже гарним сніданком для вас. До нього підходять ідеально соки і чай. Також добре вживати таке печиво з кисілем.

Кількість порцій 10
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно — 180 г.
  2. 2. Вершкове масло — 150 г.
  3. 3. Цукрова пудра — 15 г.
  4. 4. Сир "Філадельфія" — 150 г.
  5. 5. Лимонний сік — 0,5 ч. л.
  6. 6. Мак — 100 г.
  7. 7. Цукор — 4 ст. л.
  8. 8. Молоко — 150 мл.
  9. 9. Родзинки — 2 ст. л
  10. 10. Мигдаль мелений — 2 ст. л
  11. 11. Cіль — за смаком
  12. 12. Ваніль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати борошно, цукор, сіль і ваніль. Додати до цієї суміші вершковий сир, лимонний сік і масло. Замісити тісто, розділити на 2 частини і поставити в холодильник на 2 години.

  2. Для начинки мак змішати з цукровою пудрою, родзинками і 1 ст. л. розтопленого масла, залити молоком і довести до кипіння. Залишити настоюватися під кришкою. Додати мелений мигдаль, перемішати.

  3. Тісто розкачати в коло і розрізати його на 10 частин. Кожну частину розкачати, викласти начинку і загорнути.

  4. Розігріти духовку до 200°C. Випікати "ругалах" 20 хвилин.