Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка важкий борошно весна › Печиво з шоколадом
Печиво з шоколадом

Печиво з шоколадом

Як показує практика, чим простіший і легший рецепт страви, тим сама страва в підсумку виходить смачнішою і цікавішою. Думаємо, це стосується і печива з шоколадом також. Адже для його приготування досить замістити тісто і викласти його на деко. Це дуже швидко і зручно, коли ви готуєте не одну страву. І поки печиво запікається собі в духовці, можна приступити до чогось іншого. Далі просто залишається полити його шоколадом. До речі, якщо хочете, можете перед шоколадом викласти ще шар ягід, наприклад, або варення. Тоді печиво буде не просто шоколадне, але і фруктове. Можливо так вам воно навіть більше сподобається.

Кількість порцій 25
Час приготування 160 хв

  1. 1. Масло вершкове — 150 г.
  2. 2. Шоколад чорний — 300 г.
  3. 3. Ванільний цукор — 2 ч. л.
  4. 4. Борошно пшеничне — 300 г.
  5. 5. Розпушувач — 2 ч. л.
  6. 6. Цукор — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Додати в миску цукор, масло і ванільний цукор, розтерти. Додати яйця, перемішати. Додати борошно і розпушувач, замісити тісто.

  2. Форму для випічки змастити маслом, рівномірно розподілити тісто. На шар тіста розкласти квасолю або горох, для рівномірного пропікання коржа. Випікати 20 хвилин у духовці при температурі 180°C.

  3. Розтопити шоколад. Вилити на теплий корж. Залишити в холодильнику на 2-3 години, до повного застигання шоколаду. При подачі розрізати на невеликі шматочки.