Насипний яблучний пиріг
- 1. Яблука (великі) — 5 шт.
- 2. Вершкове масло — 150 г
- 3. Борошно — 1 склянка
- 4. Манна крупа — 1 склянка
- 5. Цукор — 1 склянка
- 6. Розпушувач — 1,5 ч.л
- 7. Ванільний цукор — 1 ч.л
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування сухої суміші просіяти в миску борошно і з'єднайте з розпушувачем, манкою, цукром і ванільним цукром. Добре перемішати.
Яблука очистити від шкірки і натерти на середній терці.
Духовку розігріти до 180°С.
У форму насипати шар сухої суміші (третину від загальної маси), зверху викласти шар яблук (половину від загальної маси).
Потім з половини сухої маси, що залишилася, зробити ще один шар, зверху викласти шар з решти яблук і засипати залишками сухої маси. Розрівняти.
Вершкове масло сильно охолодити, після чого швидко натерти на крупній терці і викласти рівним шаром на пиріг, рівномірно закривши шар сухої суміші.
Випікати пиріг у розігрітій духовці 40-45 хвилин. Дати готовому пирогу охолонути і подавати.