![Жульєн з куркою і грибами](https://img2.zakaz.ua/uploadb42644cabe92fff6eb5d9626f8062105.jpg.350x.jpg)
Жульєн з куркою і грибами
- 1. Варене філе курки — 200 г.
- 2. Гриби — 200 г.
- 3. Ріпчаста цибуля — 1 шт.
- 4. Сир — 400 г.
- 5. Соняшникова олія — 2 ст. л.
- 6. Сіль — 1 ч. л.
- 7. Чорний перець — 0,5 ч. л.
- 8. Борошно — 1 ст. л.
- 9. Вершкове масло — 1 ст. л.
- 10. Жирні вершки — 0,5 чашки
- 11. Паприка — щіпка
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Тонко нарізати куряче філе. Промити гриби і ретельно висушити їх на рушнику, потім їх потрібно нарізати невеликими шматочками. Нарізати цибулю тонкими півкільцями. Натерти сир.
Нагріти велику сковорідку з 2 ст. л. масла. Коли сковорода нагріється, додати цибулю з маслом і перемішати кілька разів. Додати сіль, і смажити цибулю, поки вона не стане м'якою і злегка золотистою. Додати гриби і курку. Смажити ще 5-8 хвилин. Додати 1/2 чайної ложки меленого чорного перцю, гарненько все перемішати і вимкнути вогонь.
Нагріти сковорідку. Додати 1 столову ложку борошна і м'яко його помішувати. Як тільки борошно стане злегка жовтого кольору, додати вершкове масло і розтопити його, постійно помішуючи.
Тепер потрібно додати нагрітих жирних вершків у масло і перемішати, поки все не стане однорідною масою. Це займе не більше хвилини. Якщо соус вийде дуже густий, то додати молока.
Розігріти духовку до 180°C градусів. Помістити куряче філе та гриби в горщики. Тепер потрібно рівномірно вилити соус в кожен горщик. Посипати зверху тертим сиром, приправити перцем, відправити в духовку. Випікати жульєн з куркою і грибами потрібно до тих пір, поки сир не стане злегка золотистого кольору і добре розтане.