![Гірчичний хлб](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.908d177e02af69ddd71822483a711faf.350x350.jpeg)
Гірчичний хлб
- 1. Вода — 100 мл.
- 2. Молоко — 100 мл.
- 3. Цукор — 1 ст. л.
- 4. Сіль — 1 ч. л.
- 5. Сухі дріжджі — 1,5 ч. л.
- 6. Соняшникова олія — 2 ст. л.
- 7. Борошно — 370 гр.
- 8. Гірчиця (готова) — 1,5 ст. л.
- 9. Яйце — 1 шт.
- 10. Кмин — за бажанням
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти в миску, змішати з цукром, сіллю і дріжджами.
Змішати тепле молоко, теплу воду і масло. У борошні зробити лунку, влити половину рідини, злегка помісити, додати гірчицю, потім решту рідини. Замішувати тісто протягом 10 хвилин.
Скачати в кулю, покласти в миску, посипану борошном, злегка приплюснути, зверху теж посипати борошном. Накрити і поставити в тепле місце на 1,5-2 години.
Потім вимісити, залишити ще на 1 годину. Дістати, надати будь-яку форму.
Викласти на змащений пергамент, накрити рушником, залишити на вистоювання хвилин на 20-30. Потім змастити яйцем і посипати кмином.
Пекти 30-40 хвилин при 200°С. Готовий хліб збризнути холодною водою і накрити рушником для відпочинку.