Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка важкий духовка борошно › Печиво "Павуковий сендвіч"
Печиво "Павуковий сендвіч"

Печиво "Павуковий сендвіч"

Рідко буває, що печиво не тільки смачне і солодке, але ще й приваблює усіх своєю формою і виглядом. Ці слова точно про наш рецепт печива "Павуковий сендвіч". Ви тільки погляньте, як цікаво виглядає печиво. Павутинка на ньому зверне на себе увагу не тільки дітей, а й дорослих. Адже як не крути, але очима ми сприймаємо найбільшу кількість інформації. А значить підсвідомо вибираємо собі їжу, яка сподобалася нам з вигляду. Спробувавши це печиво, ви ні крапельки не розчаруєтеся, оскільки воно розкриває цікавий смаковий букет, який полонить з першого шматочка. Ідеальна форма, ідеальний зміст - що може бути краще?!

Кількість порцій 5
Час приготування 300 хв

  1. 1. Борошно — 300 г.
  2. 2. Какао — 80 г.
  3. 3. Сода — 3 г.
  4. 4. Сіль — 3 г.
  5. 5. Масло вершкове — 200 г.
  6. 6. Цукор — 90 г.
  7. 7. Ванільний екстракт — 5 г.
  8. 8. Яйце — 1 шт.
  9. 9. Цукрова пудра — 300 г.
  10. 10. Вершковий сир — 350 г.
  11. 11. Помаранчевий харчовий барвник (упаковка) — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. В невеликій мисці змішати сухі компоненти: борошно, какао-порошок, соду та сіль.

  2. Міксером змішати вершкове масло, цукор та ванільний екстракт, збивати не менше 3 хвилин. Потім додати яйце. Зменшити швидкість збивання та додати борошно з сухими інгредієнтами. Змішувати, поки тісто не стане однорідним та м'яким.

  3. Покласти готове тісто в целофан та поставити в холодильник мінімум на 4 години. Готове тісто можна зберігати в холодильнику до 4 днів.

  4. Розігріти духовку до 190°С. Тісто розкачати не дуже тонко та вирізати невеликі кружечки. Викласти на деко, змащене маслом та обкладене пергаментом. Випікати 10 хвилин.

  5. Поки печиво готується, збити вершковий сир близько 3 хвилин. Додати до сиру цукрову пудру та продовжувати збивати ще не менше 3 хвилин. Поставити миску з цим кремом у тарілку з льодом, і пофарбувати крем харчовим барвником. Перемішати, для отримання рівномірного кольору.

  6. Скласти з печива сендвічі, промащуючи їх оранжевим сирним кремом, а зверху намалювати павутинки, використовуючи той же крем. Печиво готове.