Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита болгарська сніданок літо › Закуска з баклажанів по-болгарськи
Закуска з баклажанів по-болгарськи

Закуска з баклажанів по-болгарськи

Закуска з баклажанів по-болгарськи - чудова закуска і до обіду, і до святкового застілля, а також дуже смачна закуска до шашлику. Особливий смак і запах їй надають часник, петрушка і оцет. Цей рецепт для тих, хто любить гострі страви. Готується дуже легко, приготування не забере у вас багато часу. Для приготування цієї закуски підбирайте тільки синьо-чорні, невеликі, довгасті і злегка недостиглі плоди. Вони містять менше насіння, мають ніжний смак. Якщо під рукою є баклажани - не полінуйтеся і здивуєте своїх близьких.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Баклажани — 600 г.
  2. 2. Оцет — 40 мл.
  3. 3. Олія рослинна — 100 мл.
  4. 4. Часник — 2 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Петрушка — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти сковороду-гриль, змастити трохи рослинною олією, обсмажити, нарізані смужками вздовж, баклажани, з кожного боку, до м'якості.

  2. Остудити баклажани, після чого зняти шкірку. Подрібнити, покласти в миску.

  3. Додати в миску до баклажанів рослинну олію, розім'яти до стану пюре. Після чого додати дрібно нарізаний часник і петрушку, посолити і додати оцет. Залишити на 15 хвилин, після чого ретельно перемішати.