Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита другі страви літо › Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами
Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами

Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами

Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами - смачна і ситна друга страва, до того ж корисна і поживна. У списку овочевих інгредієнтів цієї страви поряд із часто використовуваними овочами: помідорами, ріпчастою цибулею, болгарським перцем і морквою особливе місце займає цікавий інгредієнт - капуста кольрабі. Багато хто байдужі до цього овочу, оскільки не знають про його корисні властивості і про способи приготування цього продукту. А між тим, цінність кольрабі, як дієтичного та лікувального продукту, не підлягає жодним сумнівам. Можливо, що перше Ваше "знайомство" з цим продуктом відбудеться під час приготування запропонованого блюда.

Кількість порцій 6
Час приготування 50 хв

  1. 1. Кольрабі — 500 г.
  2. 2. Куряче філе — 500 г.
  3. 3. Помідори — 300 г.
  4. 4. Болгарський перець — 150 г.
  5. 5. Морква — 150 г.
  6. 6. Цибуля ріпчаста — 150 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Чорний мелений перець — за смаком
  9. 9. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Моркву промити й нарізати невеликими кубиками.

  2. Куряче філе порізати невеликими кубиками.

  3. Перець очистити від насіння і нарізати кубиками. Помідори також нарізати невеликими кубиками.

  4. Кольрабі очистити і нарізати невеликими кубиками.

  5. Обсмажити цибулю на олії, потім додати моркву. Слідом додати куряче філе і залишити тушкуватися 10 хвилин.

  6. Далі додати перець і кольрабі і протушкувати ще 5 хвилин.

  7. Потім додати помідори. Все перемішати, за смаком посолити і поперчити і залишити тушкуватися ще на хвилин 5-7.