![Баранина, тушкована з чорносливом і корицею](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.2f99508544c4508f5790601d88c5139d.350x350.jpeg)
Баранина, тушкована з чорносливом і корицею
Баранина - це сорт м'яса на любителя. Але якщо її правильно приготувати, то вона назавжди увійде в розряд улюблених страв. Баранина тушкована, смажена, парена, копчена - це корисне і ситне блюдо у безлічі народів. Баранина тушкована з чорносливом - це смачне і неймовірно ароматне блюдо. Завдяки тепловій обробці м'яса в кілька етапів, баранина стає дуже соковитою і ніжною. При тушканні баранини може виходити специфічний запах. Тому, щоб м'ясо в підсумку вийшло смачне і ароматне, в нього додають цибулю і корицю. Але по-справжньому ніжність і неповторний смак в даному блюді їй додає чорнослив. А ідеальним гарніром для тушкованої баранини є рис.
- 1. Баранина — 1 кг
- 2. Чорнослив — 150 г.
- 3. Цибуля ріпчаста — 150 г.
- 4. Кориця — 1 паличка
- 5. Чорний перець горошком — 15 шт.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Чорний мелений перець — за смаком
- 8. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати соломкою. Чорнослив нарізати невеликими шматочками.
М'ясо нарізати шматочками, товщиною близько 1,5 см.
На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю, а потім додати до нього порізане м'ясо. Тушкувати так приблизно 3-4 хвилини.
Потім м'ясо перевернути на іншу сторону, накрити сковорідку кришкою і залишити тушкуватися на невеликому вогні близько 10-15 хвилин.
Потім в сковороду додати чорнослив, перець горошком і паличку кориці. Налити близько 100 мл. води і тушкувати на невеликому вогні 35-40 хвилин.
Потім м'ясо знову перевернути на інший бік, за смаком посолити і поперчити. І залишити тушкуватися на 15-20 хвилин.