Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита блендер європейська › Запечений рулет із лаваша з куркою і грибами
Запечений рулет із лаваша з куркою і грибами

Запечений рулет із лаваша з куркою і грибами

Вірменський лаваш дуже зручний для приготування закусок. Страви з нього давно завоювали популярність у господинь. Вірменський лаваш із начинкою - це безліч різноманітних рецептів, причому на будь-який смак. Спробуйте приготувати запечений рулет із лаваша з куркою і грибами. Поєднання таких інгредієнтів, як курка і гриби завжди цікаве. Готовий рулет справляє враження складною в приготуванні закуски, хоча насправді не зажадає від Вас багато зусиль. Запечений рулет із лаваша з куркою і грибами смачний і в гарячому, і в охолодженому вигляді.

Кількість порцій 3
Час приготування 60 хв

  1. 1. Лаваш — 1 шт.
  2. 2. Курка гриль — 100 г.
  3. 3. Печериці — 100 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 0,25 шт.
  5. 5. Сир твердий — 100 г.
  6. 6. Майонез — 100 мл.
  7. 7. Яйце куряче — 0,25 шт.
  8. 8. Олія рослинна — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Цукор — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Покласти в чашу блендера гриби і цибулю, подрібнити. Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити суміш грибів та цибулі після блендера. Додати також в сковороду сіль і цукор за смаком. Дрібно нарізати куряче м'ясо. Сир натерти на тертці.

  2. Розкласти лаваш на столі, половину змастити майонезом, зверху викласти курку і посипати тертим сиром. Накрити змащену половину лаваша незмащеною, намазати її майонезом, викласти на неї обсмажені гриби з цибулею, посипати сиром. Скрутити рулет.

  3. Застелити деко для випікання харчовим папером і змастити маслом, викласти рулет із лаваша, змастити рулет сумішшю яйця і майонезу. Випікати в розігрітій духовці протягом 20 хвилин до рум'янцю.