Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти блендер європейська борошно зима › Сирне печиво з інжиром
Сирне печиво з інжиром

Сирне печиво з інжиром

Любите печиво, але не хочете псувати фігуру? Тоді Вам сюди. Сирне печиво з інжиром виходить не тільки дуже смачним, ароматним, але і корисним. Оскільки тісто складається із знежиреного сиру і борошна, десерт виходить низькокалорійним. А інжир – взагалі суцільна користь. Борошно краще просівати через сито. Цукор можна не додавати, так як начинка сама по собі досить солодка. В якості начинки можна використовувати будь-які сухофрукти і горіхи. Рулети в розрізі схожі на равлика. Не перетримаєте печиво в духовці, інакше воно стане твердим. Випікати до золотистого кольору. При подачі можна посипати цукровою пудрою.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Кисломолочний сир — 200 г.
  2. 2. Борошно — 120 г.
  3. 3. Цукор — за смаком
  4. 4. Інжир сушений — 250 г.
  5. 5. Мед — 40 г.
  6. 6. Цедра лимона — 1 ст. л.
  7. 7. Сік лимона — 20 мл.
  8. 8. Кориця — 1/2 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для начинки інжир промити і зрізати жорсткі хвостики. Інжир, мед, корицю, цедру і сік лимона відправити у блендер.

  2. Для тіста взяти сир, додати цукор. Потроху додати борошно. Замісити тісто.

  3. Розділити тісто на 2 частини. Кожну частину розкачати в прямокутник, товщиною 1-2 мм.

  4. На розкачане тісто викласти половину начинки, не доходячи до країв 0,5 см.

  5. Загорнути в рулет. Обернути рулет в плівку і залишити на 20 хвилин в морозилці. Так само вчинити з іншою частиною тіста.

  6. Деко застелити пергаментом.

  7. Дістати рулети з морозилки і нарізати кружечками, товщиною 1 см.

  8. Викласти на деко. Випікати 25 хвилин при 180°C.