Шоколадний торт із лимонним кремом
- 1. Яйця — 6 шт.
- 2. Цукор — 200 г.
- 3. Вершкове масло — 70 г.
- 4. Какао — 20 г.
- 5. Мигдаль — 30 г.
- 6. Борошно — 150 г.
- 7. Вершки 33-35% — 150 мл.
- 8. Лимон — 2 шт.
- 9. Кондитерська посипка — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Мигдаль подрібнити в блендері.
Для приготування тіста збити 1 яйце з цукром (50 г.).
Додати масло, перемішати.
Додати мигдаль, перемішати.
Додати какао, борошно і ретельно перемішати. Замісити тісто.
Викласти тісто у змащену маслом форму (діаметром близько 24-26 см.), розрівняти, зробити бортики.
Накрити харчовою плівкою, заховати в холодильник на 30 хвилин.
Потім плівку прибрати, на тісто викласти папір для випічки.
Насипати на папір квасолю або горох. Поставити в розігріту до 180°C духовку, випікати протягом 15-20 хвилин.
Для приготування начинки з лимонів зняти цедру.
Вичавити сік з лимонів. Знадобиться 100 мл. соку.
4 яйця і 1 жовток збити з цукром (150 г).
Додати вершки і все добре збити.
Додати цедру і сік лимона, перемішати.
Вилити начинку на остиглий корж. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку. Випікати протягом 40-45 хвилин.
Торт остудити і посипати кондитерської посипкою.