Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти холодильник травневі свята обід літо › Рулет із крабових паличок в лаваші
Рулет із крабових паличок в лаваші

Рулет із крабових паличок в лаваші

Варіантів рулету з лаваша існує багато. Вірменський тонкий лаваш, будучи за смаком абсолютно прісним, гармонійно поєднується з будь-якими начинками. В даному випадку з начинкою з яєць і крабових паличок, подрібнених і заправлених майонезом. Рулет із крабових паличок у лаваші - чудова закуска як для святкового столу, так і для пікніка. Часу на приготування такого рулету Ви витратите небагато, але перед подачею на стіл його для охолодження і просочення на 1 годину (як мінімум) потрібно поставити в холодильник.

Кількість порцій 4
Час приготування 75 хв

  1. 1. Лаваш вірменський — 1 шт.
  2. 2. Крабові палички — 10 шт.
  3. 3. Яйце куряче — 5 шт.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Майонез — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця зварити, нарізати їх і крабові палички.

  2. Змішати в мисці нарізані яйця і палички, додати сіль за смаком і майонез, перемішати. Суміш повинна бути густою.

  3. Змастити майонезом лаваш, викласти начинку, розподілити по всій поверхні лаваша.

  4. Згорнути рулетом, прибрати в холодильник на 1 годину. При подачі дістати з холодильника і нарізати на шматочки.