Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти холодильник середній європейська весна › Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом
Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом

Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом

Рецептів желе, приготовлених за допомогою желатину, існує дуже багато. Завдяки цьому інгредієнту відмінний результат приготування желе гарантований. Головне - правильно використовувати желатин, вірно розрахувати пропорції. Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом - смачний і оригінальний десерт. Переваги цього десерту - оригінальний вид приготованого частування, простота приготування, натуральність і корисність інгредієнтів. А інгредієнти - кефір, молоко, грейпфрути, мигдаль. Крім того, корисний для організму, а конкретно для суглобів, і сам желатин.

Кількість порцій 3
Час приготування 45 хв

  1. 1. Кефір — 300 мл.
  2. 2. Молоко — 100 мл.
  3. 3. Грейпфрути — 2 шт.
  4. 4. Мигдальні пелюстки — 30 г.
  5. 5. Кориця — 5 г.
  6. 6. Желатин — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати молоко і желатин, перемішати, залишити на 40 хвилин до набрякання желатину.

  2. У підігріту на плиті суміш молока та желатину додати корицю і кефір.

  3. Грейпфрут очистити від шкірки, розламати на часточки, очистити кожну від плівки.

  4. Розкласти по формочках часточки грейпфрута, посипати мигдальними пелюстками, залити молочно-кефірною сумішшю. Прибрати в холодильник до повного застигання.