Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита європейська осінь › Яєчні котлетки
Яєчні котлетки

Яєчні котлетки

Так, Ви не помилилися: запропоновані котлетки готують зі зварених круто яєць, натертих на крупну тертку. Смачно, просто в приготуванні і бюджетно! Відпочиньте від м'ясних котлет. Поєднання варених яєць із зеленню дуже гармонійне і використовується в багатьох стравах, наприклад, в начинці для пиріжків. Порада: котлетки за цим рецептом зручніше ліпити, змочивши руки водою. За бажанням в яєчний "фарш" можна додати консервований горошок. Поекспериментуйте зі спеціями. Подавати страву можна зі сметаною, прикрасивши зеленню. Ці котлетки хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйця — 6 шт.
  2. 2. Зелена цибуля — 1 пучок
  3. 3. Крупа манна — 2 ст. л.
  4. 4. Борошно — 1 ст. л.
  5. 5. Сметана — 1 ст. л.
  6. 6. Кріп — 1 пучок
  7. 7. Олія соняшникова — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця відварити в круту. Далі потерти на крупній тертці.

  2. Перекласти натерті яйця в глибоку миску. Зелень дрібно посыкти і перекласти до яєць.

  3. Додати в миску борошно і манку. Посолити, поперчити. Додати сметану. Гарненько перемішати.

  4. З маси сформувати котлетки.

  5. Розігріти сковорідку з соняшниковою олією, викласти в неї котлетки і обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.