Потрійна відбивна
- 1. М'ясо (свинина) — 50 г.
- 2. М'ясо (телятина) — 50 г.
- 3. М'ясо (філе куряче) — 50 г.
- 4. Волоський горіх — 30 г.
- 5. Сир (Голландський) — 50 г.
- 6. Гриби (Шампіньйони) — 3 шт.
- 7. Зубчик часнику — 1 шт.
- 8. Яйце — 2 шт.
- 9. Борошно — 200 г.
- 10. Олія соняшникова — 15 г.
- 11. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 12. Чебрець (гілочки) — 1 шт.
- 13. Розмарин (гілочки) — 1 шт.
- 14. Вино сухе біле — 50 мл.
- 15. Вершки (30%) — 100 мл.
- 16. Сир "Янтар" — 100 г.
- 17. Кабачок — 1 шт.
- 18. Перець чорний мелений — за смаком
- 19. Помідор — 1 шт.
- 20. Сіль — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відбити, посолити та поперчити 3 відбивних: свинячу, курячу та телячу та зібрати потрійну відбивну. На свинину покласти голландський сир та волоські горіхи. Зверху покласти курячу відбивну - вона обовязково повинна бути в середині, оскільки так швидше просмажиться.
На курячу відбивну викласти гриби з цибулею та зверху накрити відбивною з телятини. Обваляти потрійну відбивну спочатку в яйці, а потім в борошні. Обсмажити потрійну відбивну на сковорідці з двох сторін по 4 хвилини з кожної сторони, а потім відправити в розігріту до 200°С духовку на 5-7 хвилин.
Паралельно потрібно приготувати соус до м'яса. Соняшникову олію налити в кастрюльку, додати крупно нарізану цибулю, гілочки чебрецю та розмарину та підігріти на вогні до появи аромату. Додати вино та обов'язково дати їй випаритися. Потім налити жирні вершки, посолити, поперчити, потім додати плавлений сир. Коли сир повністю розплавиться, соус готовий.