Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита легкий індійська зима › Сабджи з картоплі і зелені
Сабджи з картоплі і зелені

Сабджи з картоплі і зелені

Відома й всіма улюблена страва рагу присутня практично в кожній кухні світу. Ось, наприклад, в Індії рагу (як і втім, всі овочі в будь-якому вигляді) називають «сабджи» і готують його виключно з овочів і бобових, тушкованих у власному соку. Сабджи був би не сабджи, якби не любов індійців до прянощів і гострих спецій. Як Ви здогадалися, у складі рагу на індійський манер головну роль відіграють традиційні приправи – асафетіда, коріандр, куркума, карі. Як то кажуть: чим гостріше – тим смачніше. Але справа навіть не в кількості доданих приправ, а в їх різноманітності. Якщо ж Ви не любитель занадто пряних страв, використовуйте меншу кількість спецій або замініть їх на Ваші улюблені і перевірені.

Кількість порцій 3
Час приготування 45 хв

  1. 1. Картопля — 6 шт.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Мелений коріандр — 1 ч. л.
  4. 4. Куркума — 1 ч. л.
  5. 5. Імбир мелений — 1 ч. л.
  6. 6. Соняшникова олія — 1 ст. л.
  7. 7. Петрушка — 1 пучок
  8. 8. Вода — 200 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Помити, очистити і нарізати картоплю кубиками.

  2. На середньому вогні підігріти масло, додати дрібно нарізану цибулю і обсмажити.

  3. Додати до картоплі всі спеції і обсмажувати до коричневого кольору.

  4. Додати води, накрити кришкою і тушкувати до готовності на середньому вогні.

  5. Посипати посіченою зеленню.