Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита десерти осінь › Сирники прибалтійські
Сирники прибалтійські

Сирники прибалтійські

Представляємо вашій увазі відмінну домашню страву, ласощі з глибокого дитинства - сирники. Але сирники ми готуватимемо не вітчизняні, а прибалтійські. Вважається, що сирники - це страва східно-європейських країн. Це Україна, Росія, Білорусія. Природно, що ареал такої смачної страви, як сирники не міг довго залишатися в одних межах. Сирники спробували в інших країнах, трошки додали щось своє і назвали сирники по-своєму. Ось тепер ми маємо справу з прибалтійськими сирниками. Їх головна відмінність від наших вітчизняних побратимів - це те, що вони обвалюються не в борошні, а в сухариках. У будь-якому випадку варто спробувати. Виходить дуже смачно.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Домашній сир — 150 г.
  2. 2. Борошно пшеничне — 3 ст.л.
  3. 3. Яйце куряче — 1 шт.
  4. 4. Сметана — 2 ст.л.
  5. 5. Масло вершкове — 1 ч.л.
  6. 6. Цукор — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати сир, цукор і сіль, розтерти. Додати половину сметани, яйце, масло і борошно, все перемішати.

  2. З тіста зробити сирники, обваляти в сухарях, обсмажити на олії, до золотистої скоринки.

  3. При подачі додати зверху сметану.