Салат "Волохатий"
Цей салат простий у приготуванні. Буряк для салату краще варити окремо, тому що часу для цього буде потрібно більше, а моркву і картоплю можна варити в одній каструлі, вони варяться однакову кількість часу. Овочі зручніше зварити заздалегідь. Обов'язково потрібно заливати нарізану цибулю окропом на 10-15 хвилин. Ця маніпуляція позбавить від зайвої гіркоти цибулі в салаті. Якщо необхідно приготувати салат "Волохатий" для дітей, то можна використовувати варену ковбасу. Ефект «волохатості» салату додає верхній шар ковбаси. Кількість використовуваного часнику може залежати тільки від смакових уподобань. Після приготування салату потрібно дати трохи настоятися. Він буде набагато соковитіше.
- 1. Копчена ковбаса — 300 г.
- 2. Картопля — 300 г.
- 3. Морква — 200 г.
- 4. Буряк — 200 г.
- 5. Цибуля ріпчаста — 150 г.
- 6. Майонез — за смаком
- 7. Cіль — за смаком
- 8. Часник — 1 зубчик
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Моркву і картоплю очистити і відварити до готовності. Також буряк відварити, остудити і очистити.
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Далі залити цибулю окропом на 10-15 хвилин, потім воду злити.
Копчену ковбасу нарізати соломкою.
Варені картоплю, моркву і буряк натерти на дрібній тертці.
Майонез викласти в окрему миску, видавити туди через прес часник і добре перемішати майонез.
У салатницю на дно викласти картоплю, змастити майонезом, потім буряк, знову трохи змастити майонезом, а далі шарами викласти цибулю, моркву.
Моркву трохи посолити за смаком і змастити майонезом. Зверху засипати різаною ковбасою і подавати.